Een hulp dierenverzorging (m/v) voor het Dierentehuis Arnhem e.o. is een onbetaalde functie.

Als hulp dierenverzorging ben je medeverantwoordelijk voor de verzorging van de dieren in het dierentehuis Arnhem en omstreken. Je zult vooral bezig zijn met het schoonmaken van de dierverblijven en daarnaast met het voederen van de dieren. Verder ben je inzetbaar voor diverse ondersteunende taken, zoals het schoonmaken (en -houden) van de publieksruimten. Hieronder vallen o.a. de entree, de gangen en het toilet. De schoonmaakwerkzaamheden beginnen om 9.00 uur en zijn natuurlijk klaar als we om 13.00 uur opengaan voor het publiek. Een leuke functie waarin je veel kunt betekenen voor het welzijn van de dieren in het asiel. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team van vrijwilligers met een passie voor dieren. Uiteraard ontvang je van ons de noodzakelijke instructie en begeleiding.

Je bent 18 jaar of ouder en bent bij voorkeur beschikbaar voor een langere periode. Ook regelmatig tijdens weekenden, feestdagen of vakanties. Natuurlijk heb je affiniteit met dieren en hebt geen probleem met de voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. We willen je minimaal 2 vaste ochtenden in de week in kunnen zetten en vragen je 1 keer per maand een weekendochtend te werken. Dit kan op zaterdag óf zondag zijn.

Als deze functie wat voor jou is, neem dan via e-mail contact op met Karin: info@dierentehuisarnhem.nl
Vermeld in het onderwerp ‘Sollicitatie dierenverzorger’. Vertel in het kort je motivatie en eventuele relevante ervaring alsmede je inzetbaarheid en vergeet je contactgegevens niet te vermelden.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.